medborgaren

Direktlänk till inlägg 31 december 2010

Helena Benaouda måste kommentera

Av medborgaren - 31 december 2010 10:39

Det är nu klarlagt att Helena Benaoudas svärson är en av de terrormisstänkta svenskarna. Hon, som satt i debattprogram för bara några veckor sedan och bedyrade att hon aldrig mött en islamist, eller ens en muslim med extrema åsikter.


  


Helena Benaouda är ordförande i Sveriges Muslimska Råd, det högsta organet för de ca 500.000 muslimer som finns i Sverige.


Nu framkommer alltså att hon själv figurerar i terrorns innersta kärna. Hon är tillika bas över Stockholm Stora Moské på Södermalm i Stockholm.


 


Något måste hon ju nu rimligtvis säga. Någon förklaring kan man vänta sig. Är det alltså så, som många misstänkt, att terrorkopplingen finns ända upp i den högsta muslimska ledningen i Sverige? Är det alltså så att dessa tankar om martyrskap och utrotning av de otrogna hundarna (vi) är tankar som stöds ända upp i den yttersta ledningen. Sannolikt är det så, när TV-kamerorna slagits av.


  


Vi måste inse nu att de flesta muslimers yttersta mål är att omvandla Sverige till en muslimsk stat, som lyder under Shaira-lagar. Visst finns det undantag, men de är alltför få, visar undersökningar från andra länder. På vägen mot den islamistiska staten är det tillåtet att ta alla medel, lögn, terror, falskhet. Det som nu framkommit, att det finns kopplingar till värsta formen av terror hos den muslimska ledningen i Sverige, är dock unikt än så länge. Därför är det rimligt att få någon form av förklaring från Rådet.


Detta brev, från Mahmoud Aldebe, ordförande i Sveriges Muslimska Förbund (SMF) borde alla läsa. Det skrevs 2006 och skickades till samtliga riksdagspartier. Där kräver Aldebe särlagstiftning för muslimer i Sverige, att Imamer ska få status som lärare i bl.a religion, att muslimer ska få ledigt på fredagar för att deltaga i fredagsbönen. Han kräver vidare en moské i varje stad (finansierad via kommunerna), räntefria lån, uppdelning av kvinnor och män i badhusen, och halalslaktat kött i alla skolor.


Brevet:

http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/Isidor/files/83/2113.pdf


Detta är nästan overkligt. Men det har skrivits, av den man som fortfarande är ordförande för Sveriges Muslimska Förbund. Och nu vet vi alltså att även ordföranden för Sveriges Muslimska Råd har en grov terrorist som mycket nära familjemedlem. Vem kan påstå att "islamisterna" bara är förvirrade typer i periferin? Det genomsyrar ju hela det muslimska samhället, upp till ledarna, och på varje fredagsbön.


Här ser vi Mahmud Aldebe tillsammans med Mona Sahlin och Lena Hjelm Wallin som har klätt sig i slöja för att "hedra" muslimen. Annars skulle han nog inte acceptera att träffa kvinnorna:


  


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/starka-kanslor-i-danmark_5839457.svd


http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/terrorjakt-ar-inte-islamofobi_5839399.svd


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/munir-awad-bodde-med-domda-terrorister_5838233.svd


http://blog.svd.se/redaktionschefsbloggen/2010/12/31/om-terrorhot-och-namnpublicering/


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/imamen-om-zalouti-en-person-som-alla-andra_5838781.svd


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/de-gransoverskridande-natverken-har-funnits-lange_5838723.svd


http://www.dn.se/nyheter/varlden/redaktionen-jobbar-under-standigt-hot


http://www.dn.se/nyheter/sverige/flera-tidningar-hojer-sakerheten


http://www.dn.se/nyheter/sverige/arbetskamraterna-kallade-honom-terrorist


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/de-verkar-ratt-sa-garvade_5839927.svd


http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/terrorjakt-ar-inte-islamofobi_5839399.svd

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av medborgaren - 7 november 2011 21:03


DN publicerar idag en artikel som är lika intressant som unik. Visst har vi tidigare kunnat läsa om den tilltagande antisemitismen, och förföljelsen av judar i Malmö. Men i alla artiklar fram tills idag har det (felaktigt) antytts att det skulle vara...

Av medborgaren - 19 september 2011 19:46

En mycket tragisk händelse denna i Sigtuna med mamman som nu misstänkts ha dödat sina två söner, 4 och 8 år gamla.  Så fruktansvärt att något sådant kan hända.   Mamman heter enligt uppgift Grace Nyambura Kamau och kommer från Kenya. Måste ligga ...

Av medborgaren - 19 september 2011 18:33


Regeringen har kohandlat med regeringen kring höstbudgeten, vilket har resulterat i att 850 miljoner kronor "satsas" 2012 för ökad anhöriginvandring och skolgång för barn till sk. "papperslösa".       I klartext innebär detta två saker: 1....

Av medborgaren - 18 september 2011 09:51

Trots att de flesta moderata väljarna hellre ser ett samarbete med SD, och vill styra upp den havererade invandringspolitikern, så går regeringen åt andra hållet och bygger ut vansinnespolitiken tillsammans med miljöpartiet.   Papperslösa (familj...

Av medborgaren - 14 september 2011 17:44


Ja varför? Jimmie Åkesson ställer den självklara frågan. Varför ska allt politiseras i detta land. Varför kan vi inte få ha en enda tradition kvar, utan att den ska förvandlas till ett hyllande av mångkulturen?       Sverigedemokraterna är d...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se