medborgaren

Direktlänk till inlägg 30 december 2010

Terrmormisstänkt är svärson till hög muslimsk ledare!

Av medborgaren - 30 december 2010 16:52

Ja mycket ska medborgaren få utstå att höra innan öronen trillar av. Men detta som nu kommer fram (även om det inte direkt uppmärksammas i media, för att ta dagens understatement) är sannerligen häpnandsväckande.


En av de terrorgripna i Köpenhamn, Munir Awad, en 29-årig Libanes med svensk medborgarskap, är svärson till ordföranden i Sveriges Muslimska Råd!  Ja ni läste rätt.  Det handlar om Helena Benaouda, som tillika basar över Stockholms Stora Moské på Södermalm i Stockholm.


  


Detta är sprängstoff kan man säga. Det är lite som att KG Hammars svärson skulle gripas för ett terrorbrott. Media skriver inte ett dugg om detta dock, Expressen har en liten notis i förbigående mitt inne i en annan artikel [Update: det börjar krypa fram lite försiktiga antydningar i bland annat DN och Svenska Dagbladet].


Denne Helena Benaouda, som för bara några veckor sedan satt i Debatt i SVT och bedyrade att hon aldrig hade träffat, hört talas om, några ens lite extrema muslimer. Och så är denne terrorist hennes egen svärson och har ett gemensamt barn med Helenas dotter. 


Här ser vi alltså terroristens svärmor sitta och diskutera med Reinfeldt

    


Helt makalöst!


Här är en artikel i DN där detta möte mellan statsministern och de muslimska ledarna skildras. Helena Benaouda uttalar sig. Det gör även Abdirisak Waberi. Han var då talesman för Islamiska förbundet. Nu är han riksdagsman för Moderaterna och sitter i försvarsutskottet!


http://www.dn.se/nyheter/sverige/reinfeldt-motte-svenska-muslimer-1.544887


  


Hur ska vi veta att inte han också har kopplingar till den mest extrema muslimska terrorn?  


Vad detta bevisar är: Allt snack om att Islam är fredens religion är bara rent trams. Det finns alltså sådana nära kopplingar mellan den absolut högsta muslimska ledningen i Sverige, och de avgrundsdjupaste terroristerna. Medborgaren har alltid varnat för att Islam skiljer ut sig genom själva grundagendan (att förgöra oss, de otrogna hundarna), men nu blir det så att säga svart på vitt.


Givetvis kommer vi nu att till leda pumpas med budskapet att det inte finns något som helst samband mellan Helena Benaouda och Munir Awad. Men det handlar alltså om pappan till hennes dotters barn! Den dotter det handlar om, Safia Benaouda, lär vara ganska radikal muslim själv och går klädd i heltäckande slöja. Hon har varit med sin Munir på terrorresorna både till Somalia och Pakistan. Hon var då 17 år gammal, och gravid. Hon måste ju rimligtvis ha fått sina radikala åsikter någonstans, och det är inte speciellt långsökt att gissa att det är från hennes mor Helena, som alltså är ordförande i Sveriges Muslimska Råd.


Detta är något som media borde gräva i... Kommer det att ske? Nej.


Nästa märkliga historia i denna terrorsoppa gäller Aftonbladet. Den i Sverige häktade personen heter Sahbi Salouti, 37-årig Svensk medborgare från Tunisien. Han figurerade i Aftonbladet-artiklar förra hösten, då han grät ut att han var fängslad i Pakistan (dit han åkt på terrorträning). Aftonbladet hakade på och körde rena snyftartiklarna, det var så synd om Sahbi så.


Nu blir det ju lite knepigt för Aftonbladet då han grips för terrorbrott i Sverige. Ja, vad händer då?  Jo Aftonbladet sätter sig och raderar (!) alla artiklar man tidigare skrivit om Sahbi Salouti.  Finns inte en enda kvar, sök på Aftonbladet så ska ni se. Detta saknar motstycke i svensk journalistisk historia, att försöka radera historiska dokument på detta sätt. Men tyvärr för Aftonbladet... Google!  Google har en cache (sparad kopia) och där kan man fortfarande läsa artikeln. Den gode Jan Herlin tänkte inte riktigt på det! Aftonbladet återanvänder t.o.m samma bild som man hade i snyftreportaget, den ni nu kan se där terroristen sitter klädd i vit undertröja.


Här kan ni få lite mer fakta, det som tidningarna inte vill skriva om:

http://politisktinkorrekt.info/2010/12/29/fem-misstankta-terrorister-gripna-i-danmark/#more-72353


  http://www.dn.se/nyheter/sverige/en-av-de-terrormisstankta-kand-sedan-tidigare


http://www.dn.se/nyheter/sverige/37-aring-fran-jarfalla-haktades


http://www.dn.se/nyheter/sverige/en-terrormisstankt-slappt-i-danmark


http://www.dn.se/nyheter/sverige/lars-vilks-hotbilden-ar-verklig


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/munir-awad-en-av-de-misstankta-terroristerna_5838233.svd


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/haktad-for-forberedelse-till-terrorbrott_5838313.svd


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stoppade-attentatet-en-varldsnyhet_5838377.svd
 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av medborgaren - 7 november 2011 21:03


DN publicerar idag en artikel som är lika intressant som unik. Visst har vi tidigare kunnat läsa om den tilltagande antisemitismen, och förföljelsen av judar i Malmö. Men i alla artiklar fram tills idag har det (felaktigt) antytts att det skulle vara...

Av medborgaren - 19 september 2011 19:46

En mycket tragisk händelse denna i Sigtuna med mamman som nu misstänkts ha dödat sina två söner, 4 och 8 år gamla.  Så fruktansvärt att något sådant kan hända.   Mamman heter enligt uppgift Grace Nyambura Kamau och kommer från Kenya. Måste ligga ...

Av medborgaren - 19 september 2011 18:33


Regeringen har kohandlat med regeringen kring höstbudgeten, vilket har resulterat i att 850 miljoner kronor "satsas" 2012 för ökad anhöriginvandring och skolgång för barn till sk. "papperslösa".       I klartext innebär detta två saker: 1....

Av medborgaren - 18 september 2011 09:51

Trots att de flesta moderata väljarna hellre ser ett samarbete med SD, och vill styra upp den havererade invandringspolitikern, så går regeringen åt andra hållet och bygger ut vansinnespolitiken tillsammans med miljöpartiet.   Papperslösa (familj...

Av medborgaren - 14 september 2011 17:44


Ja varför? Jimmie Åkesson ställer den självklara frågan. Varför ska allt politiseras i detta land. Varför kan vi inte få ha en enda tradition kvar, utan att den ska förvandlas till ett hyllande av mångkulturen?       Sverigedemokraterna är d...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se